Op zoek naar exchange backup?

 
exchange backup
Exchange Server backup.
Enkel FULL backup wordt ondersteund voor Actief Directory 2008! Backup partner echter ondersteund zowel Full als incrementele backups voor exchange server op database niveau. De eerste backup is ALTIJD een Full volledige backup. Nadien wordt in principe de Delta info of veranderde info gebackupped! Eenmaal de full backup rond is worden de transactie logfiles gewist. Opeenvolgende backups zijn altijd differentieel onafhankelijk van het door de operator gekozen type en enkel de transactie logfiles worden dan gebackupped. Na iedere differentiele backup wordt er een test uitgevoerd zodat we zeker zijn dat de Exchange server in zijn staat van net voor de backup kan hersteld worden. Wanneer deze test faalt zal een full backup worden genomen!
lenen
Backupruimte Eenvoudig online backups maken van Exchange MSSQL MySQL.
Eenvoudige backup plugins voor o.a. Hyper-V Exchange MSSQL en MYSQL. Bescherm uw mailomgeving door dagelijks een backup te maken met onze speciale exchange plugin. Deze plugin zorgt ervoor dat uw backups gemaakt kunnen worden zonder performance verlies of dat de server stopgezet moet worden. Daarnaast maakt deze uiteraard gebruik van de standaard incremental backup functie waardoor slechts de nieuwe ontvangen mails dagelijks worden verstuurd naar onze online backup servers. Zo bespaart u dataverkeer en wordt uw server niet onnodig belast. De volgende Exchange servers worden ondersteund. Exchange 2007 alle versies. Exchange 2010 alle versies. Exchange 2013 alle versies.
https://www.keyboost.nl/nl/default/2008226/Google.aspx
Gratis tool voor granulair Exchange-herstel Veeam Explorer for Exchange.
Microsoft Exchange Server 2010 inclusief SP1 of hoger. Microsoft Exchange Server 2013 inclusief SP1. Microsoft Exchange Server 2016. Alle edities van Microsoft Exchange Server worden ondersteund Standard en Enterprise. Veeam Explorer voor Microsoft Exchange is beschikbaar in alle edities van de Veeam Availability Suite Veeam Backup Replication en Veeam Backup Essentials. Deze Explorer is ook opgenomen in Veeam Backup Free Edition en kan worden gebruikt met Veeam Endpoint Backup FREE. Bekijk de vergelijking van de edities via de onderstaande link voor meer informatie over de ondersteunde features en de verschillende edities.
monitoring
Online Backup SQL Bestanden Exchange Backup voor servers.
Pre / Post acties. Prijs is bij jaarafname. Server 2003 en hoger. SBS 2008 en hoger. Pre / Post acties. Prijs is bij jaarafname. Server 2003 en hoger. SBS 2008 en hoger. MS SQL 2000 en hoger. Pre / Post acties. Algemene Voorwaarden Home Server.
vochtproblemen muren
Microsoft Exchange plug-in Oodrive.
13 October 2015 Exchange backup Dagelijks een full backup van uw Exchange databases dankzij AdBackup Enterprise. De Exchange backup-oplossing van Oodrive laat niet alleen de volledige backup toe van een Exchange-database maar ook de gedeeltelijke bijvoorbeeld van een bepaalde mailbox of zelfs van een bepaald bericht. Voornaamste voordelen van ons Exchange backup-systeem. Soepelheid van de backup-taken Backup van de volledige Exchange-database tot op het niveau van bepaalde berichten. Snelheid van recuperatie Het gebruik van de Delta Block-technologie beperkt de restoretijd aanzienlijk. Werkwijze van een Exchange backup procedure. De Exchange-plugin van BlueBackUp is in een handomdraai geïnstalleerd op de Exchange-server.
bachbloesem
Frits Support FAQ HoekaneenbackupvanMicrosoftExchangewordengemaakt.
Allereerst is het altijd mogelijk om met gebruik van VSS Volume Shadow Copy een backup te maken van de volledige Microsoft Exchange mailbestanden. Wij raden u aan om voordat u een backup van de Exchange mailbestanden middels VSS maakt de Exchange Information Store te stoppen en opieuw te starten. Hiermee ruimt Exchange zijn eigen logbestanden op en nog veel belangrijker is dat het mailstore bestand een nieuwe datum en tijd krijgt zodat van het bestand daadwerkelijk een backup gemaakt zal worden. Het stoppen en opnieuw starten kan automatisch worden ingepland met de Windows taakplanner voordat de backup client software en backup van de bestanden maakt. Daarnaast kan in Microsoft Windows 2003 met Windows Backup een backup van Exchange worden gemaakt naar schijf. Van dit backupbestand kan vervolgens een backup worden gemaakt.

Contacteer ons