Meer resultaten voor sharepoint site maken

 
sharepoint site maken
Een teamsite maken in SharePoint Online SharePoint.
Klik boven aan de SharePoint pagina op Site maken en kies de optie Teamsite. Aan de rechterkant van het scherm wordt een wizard voor het maken van een site weergegeven, waar u de gegevens invoert om een teamsite met een Office 365-groep te maken.
site maken
SharePoint Sites Templates maken? Make maakt het mogelijk! YouTube.
Deze templates creƫer je eenvoudig zelf door een bestaande site te exporteren als template. Zo krijgen jouw eindgebruikers de mogelijkheid om zelf sites aan te vragen via een workflow die, na een optionele goedkeuring, door Make worden aangemaakt. Make werkt met Office 365, SharePoint 2013 en SharePoint 2016. Daarnaast kun je Make koppelen aan bestaande bedrijfsapplicaties, zoals CRM of ERP. Vervolgens kun je vanuit deze systemen geautomatiseerd SharePoint-sites maken.
keukens met inbouw amerikaanse koelkast
Een projectsite maken SharePoint.
Een projectsite maken. Van toepassing op: SharePoint Online SharePoint Foundation 2013 SharePoint Server 2013 Enterprise SharePoint Server 2013 Meer. Belangrijk: Dit artikel is automatisch vertaald, bekijk de disclaimer. De Engelse versie van dit artikel vindt u hier voor referentiedoeleinden. Projectsites worden gebruikt om taken te registreren en deze toe te wijzen aan personen in uw organisatie, projectverwante documentatie op te slaan en te beheren, en projectteamgebeurtenissen bij te houden op een gemeenschappelijke kalender. Een nieuwe projectsite maken.: Klik op de werkbalk Snel starten op Site-inhoud. Klik onder Subsites op Nieuwe subsite. Geef onder Titel en beschrijving de nieuwe projectsite een titel die overeenkomt met de naam van het project en geef een korte beschrijving van de site op.
website maken
Hoe maak ik een site aan in SharePoint YouTube.
Developing SharePoint 2013 workflows with SharePoint Designer Duration: 2844. EPC Group.net 264592, views. Create a Basic SharePoint Site Duration: 759. fasttutor 191727, views. What is Microsoft SharePoint 2010? Protiviti SharePoint Solutions. How to create a SharePoint site lynda.com tutorial Duration: 748.
website maken Limburg
Uw SharePoint-site toegankelijk maken Office-ondersteuning.
Ga naar Toegankelijke inhoud en afbeeldingen aan uw site toevoegen voor meer informatie over het toevoegen van inhoud aan uw nieuwe site. Met Microsoft SharePoint nieuwe ervaring kunt u eenvoudig een site maken die iedereen kan gebruiken, ook personen met andere vaardigheden.
Hoe maak je een wiki pagina in SharePoint? Cognit.
SharePoint wiki's' kunnen eenvoudig worden toegevoegd, bewerkt en gelinkt. Een wiki aanmaken in SharePoint. Als je rechten hebt om een site, bibliotheek of pagina's' in SharePoint aan te maken, dan kan je een wiki aanmaken. Hieronder kan je de te volgen instructies nalezen.
Aan de slag met SharePoint Office-ondersteuning.
Zie Een teamsite maken in SharePoint Online voor meer informatie over het maken van teamsites. Als u machtigingen van site-eigenaar hebt met SharePoint Server 2016 of SharePoint Server 2013, klikt u op Sites en klikt u vervolgens op nieuwe site of nieuw.
SharePoint sites en subsites: breng structuur in je content Cognit.
Om een nieuwe site in de SharePoint site collection aan te maken volg je de volgende stappen.: Ga naar het settings icoon het radartje rechtsboven in uw scherm en kies voor site contents. Kies op de site contents pagina voor new subsite.

Contacteer ons