Zoeken naar sharepoint site maken

 
sharepoint site maken
Uw SharePoint-site toegankelijk maken Office-ondersteuning.
Ga naar Toegankelijke inhoud en afbeeldingen aan uw site toevoegen voor meer informatie over het toevoegen van inhoud aan uw nieuwe site. Met Microsoft SharePoint nieuwe ervaring kunt u eenvoudig een site maken die iedereen kan gebruiken, ook personen met andere vaardigheden.
Een site maken SharePoint.
Voordat u een site kunt maken met de functie Zelf sites maken, moet de beheerder deze functie inschakelen in Centraal beheer van SharePoint. Als de functie Zelf sites maken is ingeschakeld, wordt een aankondiging met een koppeling voor het maken van een site weergegeven in de lijst Aankondigingen op de site.
Een teamsite maken in SharePoint Online SharePoint.
Klik boven aan de SharePoint pagina op Site maken en kies de optie Teamsite. Aan de rechterkant van het scherm wordt een wizard voor het maken van een site weergegeven, waar u de gegevens invoert om een teamsite met een Office 365-groep te maken.
Sites en subsites maken SharePoint.
Sites en subsites maken. Van toepassing op: SharePoint Server 2007 Meer. Als u vanuit Centraal beheer een site wilt maken, moet u eerst een siteverzameling maken. Subsites kunnen alleen binnen sites en subsites op het hoogste niveau worden gemaakt, niet vanuit Centraal beheer.
Aan de slag met SharePoint Office-ondersteuning.
Zie Een teamsite maken in SharePoint Online voor meer informatie over het maken van teamsites. Als u machtigingen van site-eigenaar hebt met SharePoint Server 2016 of SharePoint Server 2013, klikt u op Sites en klikt u vervolgens op nieuwe site of nieuw.
Een pagina toevoegen aan een SharePoint-site SharePoint.
Voor een SharePoint-site is het standaardtype voor de pagina een ASPX-pagina. U kunt deze instelling wijzigen, raadpleegt u de standaardeenheid voor de pagina wijzigen verderop in dit artikel. Open in Office SharePoint Designer 2007 de site waaraan u de nieuwe pagina wilt toevoegen.
Een site maken in SharePoint Designer 2007 SharePoint.
Gebruikers die geen beheerders zijn kunnen geen site op het hoogste niveau maken, tenzij de serverbeheerder de functie Zelf sites maken inschakelt in Windows SharePoint Services 3.0. Als deze functie is ingeschakeld, kunnen gebruikers sites op het hoogste niveau en nieuwe siteverzamelingen maken zonder dat ze beheerdersmachtigingen hebben op de webserver.
SharePoint Sites Templates maken? Make maakt het mogelijk! YouTube.
Met Make kun je sites aanmaken op basis van site templates. Deze templates creƫer je eenvoudig zelf door een bestaande site te exporteren als template. Zo krijgen jouw eindgebruikers de mogelijkheid om zelf sites aan te vragen via een workflow die, na een optionele goedkeuring, door Make worden aangemaakt. Make werkt met Office 365, SharePoint 2013 en SharePoint 2016. Daarnaast kun je Make koppelen aan bestaande bedrijfsapplicaties, zoals CRM of ERP. Vervolgens kun je vanuit deze systemen geautomatiseerd SharePoint-sites maken.
SharePoint-sitepagina's' maken SharePoint.
Klik op ASPX om een zelfstandige ASPX-pagina op uw site te maken. Klik op HTML om een zelfstandige HTML-pagina op uw site te maken. Opmerking: Aangezien HTML-pagina's' niet de ASP.NET-technologie bevatten die voor SharePoint nodig is, wordt de pagina mogelijk niet goed weergegeven op uw site.
Hoe maak ik een site aan in SharePoint YouTube.
Digitalgroep 6979, views. How to create a SharePoint site lynda.com tutorial Duration: 748. LinkedIn Learning Solutions 92709, views. Understanding Sites in SharePoint 2016 Duration: 238. flynnn555 7118, views. Getting Started with SharePoint 2010 Duration: 5956. Experts Exchange 12029, views. SharePoint 2013 wiki maken Duration: 740.

Contacteer ons