Op zoek naar sharepoint site maken?

 
sharepoint site maken
Een teamsite maken in SharePoint Online Office-ondersteuning.
Als u de beheerder bent van de Office 365-tenant, raadpleegt u Overstappen op een ander Office 365 Business-abonnement om SharePoint Online toe te voegen aan uw abonnement. Klik boven aan de SharePoint pagina op Site maken en kies de optie Teamsite.
website maken
SharePoint sites en subsites: breng structuur in je content Cognit.
Om een nieuwe site in de SharePoint site collection aan te maken volg je de volgende stappen.: Ga naar het settings icoon het radartje rechtsboven in uw scherm en kies voor site contents. Kies op de site contents pagina voor new subsite.
website maken Limburg
Hoe maak ik een site aan in SharePoint YouTube.
In deze video laten we zien hoe je een site aan maakt in SharePoint. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. Lesson 01: SharePoint 2013 Basics Duration: 2855. DeShon Clark 870244, views. SharePoint 2013: Getting Started Tutorial Duration: 2505. SharePoint at Rackspace 718369, views. SharePoint 2010 Lesson 1 Getting Started Duration: 925. SharePoint Pittsburgh 500124, views. SharePoint Sites Templates creëren productintroductie Make kort Duration: 045. Mavention 21146, views. Life cycle management in SharePoint 2010 Duration: 256. PaulKbworks 65 views. SharePoint Online from Scratch Get started Duration: 536. kalmstrom.com 77889, views. Export managed metadata Duration: 409. PaulKbworks 759 views. SharePoint tutorial: What is SharePoint? lynda.com Duration: 957. LinkedIn Learning Solutions 253367, views. Eenvoudig uw e-mail en document in SharePoint opslaan! Digitalgroep 7400, views. SharePoint 2013 wiki maken Duration: 740.
site maken
SharePoint Sites Templates maken? Make maakt het mogelijk! YouTube.
SharePoint Online from Scratch Get started Duration: 536. kalmstrom.com 77889, views. SharePoint Een tegel voor een documentenbibliotheek maken Duration: 724. Jelle Vyncke 887 views. How to Set up your Team Site in Office 365 for document storage intranet Duration: 845.
Een site maken SharePoint.
Een site op het hoogste niveau maken met de functie Zelf sites maken. Voordat u een site kunt maken met de functie Zelf sites maken, moet de beheerder deze functie inschakelen in Centraal beheer van SharePoint. Als de functie Zelf sites maken is ingeschakeld, wordt een aankondiging met een koppeling voor het maken van een site weergegeven in de lijst Aankondigingen op de site.
OfficeGrip Haal meer uit SharePoint-teamsites en Office 365-app-integraties OfficeGrip.
Vervolgens maken ze gebruik van SharePoint-teamsites om hun inhoud en informatie te beheren met behulp van nieuws, paginas, documentbibliotheken, lijsten en zakelijke apps. Microsoft Teams komt kijken bij de lopende conversaties van het team. Het is mogelijk om een document dat op de teamsite is opgeslagen rechtstreeks in de chat te delen als een link. Leden kunnen ook nieuwsartikelen, paginas of de volledige site laten zien vanuit de tabbladen van Microsoft Teams-kanalen. Aangepaste sitethema's' en aangepaste siteontwerpen Breng Office 365 Groups inhoud en bronnen naar uw SharePoint Teamsite Een gedeeld postvak voor groepsgesprekken in Outlook Haal meer uit SharePoint-teamsites en Office 365-app-integraties Introductie van het nieuwe tabblad Me met de mobiele SharePoint-app IT-controle en contentbeheer Office 365 tenant Planner om taken te beheren selecteren van groepsleden op basis van uw bestaande site-lidmaatschap SharePoint-hubsites SharePoint-pagina's' en nieuwsartikelen binnen Microsoft Teams SharePoint-teamsites SharePoint-teamsites zijn nauw geïntegreerd met Office 365 Groups en bijbehorende applicaties Uw bestaande teamsite wordt verbonden met een nieuwe Office 365 Group weergaven voor SharePoint-pagina's.'
Uw SharePoint-site toegankelijk maken Office-ondersteuning.
Ga naar Voorbereidingen om een toegankelijke SharePoint-site te maken voor meer informatie over toegankelijkheid. Ga naar Toegankelijke inhoud en afbeeldingen aan uw site toevoegen voor meer informatie over het toevoegen van inhoud aan uw nieuwe site. Met Microsoft SharePoint nieuwe ervaring kunt u eenvoudig een site maken die iedereen kan gebruiken, ook personen met andere vaardigheden.

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.

Contacteer ons