Resultaten voor sharepoint website maken

 
sharepoint website maken
website maken - Website laten maken?
Website laten maken? Op zoek naar een professionele website tegen een betaalbare prijs, goede service én compleet op maat gemaakt? Dan bent u aan hier het juiste adres! Website laten maken die online scoort. Geen enkel bedrijf kan de dag van vandaag nog zonder een eigen website.
Websites bouwen met SharePoint Designer Computer Idee.
Het is nu nog leeg omdat dit de eerste keer is dat u SharePoint Designer draait, maar straks is daar de inhoud van uw website te zien. Niet alleen de tekstpagina's, maar bijvoorbeeld ook alle plaatjes die u gebruikt. In het grote deelvenster in het midden knutselt u webpagina's' in elkaar. We beginnen met het maken van een nieuwe website.
website
Uw SharePoint-site toegankelijk maken Office-ondersteuning.
Dit is de eerste stap om de toegankelijkheid te bevorderen, omdat u een tekstalternatief alt-tekst toevoegt voor een afbeelding, de afbeelding die u als logo gebruikt. Het toevoegen van alt-tekst is een van de belangrijkste zaken die u kunt doen om een website toegankelijk te maken. Ondersteunende technologieën als schermlezers lezen alt-tekst hardop voor mensen die het scherm niet kunnen zien. U kunt de logoafbeelding toegankelijk maken door hiervoor gewoon een omschrijving op te geven. SharePoint gebruikt de omschrijving om voor u een alt-tekst in HTML te maken.
Autolening

Deze site maakt gebruik van cookies om analyses te kunnen uitvoeren en persoonlijke inhoud en reclame te kunnen weergeven. Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik. Overslaan naar hoofdinhoud. Microsoft Dynamics 365. Gratis downloads beveiliging.
Autolening
Een teamsite maken in SharePoint Online Office-ondersteuning.
Sites maken is momenteel niet beschikbaar in de mobiele SharePoint app. Selecteer het ontwerp dat u voor uw site wilt gebruiken, als dit door uw beheerder is ingeschakeld. Opmerking: Deze optie wordt alleen weergegeven als er aangepaste site-ontwerpen beschikbaar zijn. Zie Site-ontwerp en site scriptoverzicht voor SharePoint-sites voor meer informatie over het maken van aangepaste ontwerpen. Geef uw nieuwe teamsite een naam. Er wordt automatisch een Office 365-groepse-mail gegenereerd met dezelfde naam als uw teamsite. Terwijl u typt, ziet u of de naam die u hebt gekozen, beschikbaar is. In het vak Beschrijving van website voegt u tekst toe over het doel van uw site.
Discussiebord maken in SharePoint 2013 Cognit.
An Degroote Projectbeheerder, AZ Delta. Zin om te werken bij Cognit en mee je schouders te zetten onder de meest boeiende projecten? Bekijk onze vacatures! Haal meer uit uw SharePoint omgeving.: Download de ultieme beginners handleiding. Discussiebord maken in SharePoint 2013.
Een site maken SharePoint.
Van toepassing op: Windows SharePoint Services 3.0 Meer. Voordat u een site maakt, moet u bepalen of u een subsite in een bestaande sitestructuur of een nieuwe site op het hoogste niveau wilt maken. Dit artikel bevat algemene informatie die u kunt gebruiken om de juiste keuze te maken. Neem contact op met uw beheerder als u meer informatie nodig hebt of als u verschillende subsites of sites op het hoogste niveau wilt maken. In dit artikel. Bepalen of u een subsite of een site op het hoogste niveau wilt maken. Een subsite in een bestaande site maken. Een site op het hoogste niveau maken met de functie Zelf sites maken. Andere manieren om sites te maken. Een site is een groep gerelateerde webpagina's' waar uw team aan projecten kan werken, vergaderingen kan houden en informatie kan delen. Uw organisatie kan subsite en website op hoogste niveau gebruiken om site-inhoud te verdelen in unieke sites die afzonderlijk kunnen worden beheerd.
SharePoint sites en subsites: breng structuur in je content Cognit.
Zo kan je een blog site maken voor het bedrijfsnieuws en updates, of een project site voor efficiënt teamwerk, waar ook relevante data rond projecten bewaard kan worden. Om een nieuwe site in de SharePoint site collection aan te maken volg je de volgende stappen.:

Contacteer ons